11. december 2017
Man skal ikke påkalde sig politiets opmærksomhed hvis man har bilen fyldt af tyvekoster.
Man skal ikke påkalde sig politiets opmærksomhed hvis man har bilen fyldt af tyvekoster.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lavede fejl i trafikken: Kvinder stoppet med tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lavede fejl i trafikken: Kvinder stoppet med tyvekoster
Vestegnen - 20. marts 2017 kl. 13:01
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre kvinder - en dansk og to udenlandske - blev lørdag eftermiddag stoppet af Vestegnens Politi på grund af en fejl i kørslen. Det viste sig dog, at der var meget mere at komme efter.

I bund og grund var der tale om en rutinemæssig standsning, da en patrulje fra Vestegnens Politi vinkede bilen ind til siden på Vestskovvej i Albertslund. I bilen var der tre kvinder fra Nordsjælland på henholdsvis 26, 35 og 46 år.

Da bilen standsede, bemærkede en af betjentene, at en af passagererne lænede sig ind over nogle effekter på bagsædet, angiveligt for at dække over dem.

En nærmere undersøgelse viste, at der var tale om tyvekoster fra nordsjællandske tyverier, i form af tøj, sko, smykker, porcelæn og dagligvarer - alt sammen forsynet med prismærker.

Ingen af kvinderne kunne fremvise kvitteringer eller forklare, hvor varerne var købt, og de tre kvinder blev anholdt for omfattende butikstyverier.

Under afhøringen på politigården i Albertslund indrømmede de to udenlandske kvinder på 35 og 46 år at varerne var stjålet, mens den 26-årige danske kvinde nægtede sig skyldig.

Føreren af bilen blev ligeledes sigtet for kørsel uden førerret, ligesom ejeren af bilen, som sad på passagersædet, i samme forbindelse blev sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk