15. december 2018
En 40-årig mand er blevet fængslet for indbrud i Glostrup og Brøndby, efter han blev spottet af en politipatrulje i Brøndby.
En 40-årig mand er blevet fængslet for indbrud i Glostrup og Brøndby, efter han blev spottet af en politipatrulje i Brøndby.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvikke betjente: Mand fængslet for indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvikke betjente: Mand fængslet for indbrud
Vestegnen - 11. januar 2018 kl. 13:21
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politifolk fra Vestegnen er ret gode til at lægge to og to sammen - og det gav resultat tirsdag den 9. januar.

Vestegnens Politi rykkede tirsdag ved 15-tiden ud til to indbrud og et indbrudsforsøg i Glostrup og Brøndby, ret tæt på hinanden. Efter at have foretaget undersøgelser, kørte disse politifolk videre.

Samtidig kørte en anden politipatrulje rundt i Brøndby i forbindelse med indsatsen mod hashsalg. Politifolkene spottede en mand, som de syntes virkede mistænkelig. I første omgang blev han sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, men da de visiterede ham, fandt de effekter, der kunne virke som tyvekoster. Politifolkene fik tjekket efter, om effekterne kunne have noget med de aktuelle indbrud at gøre - og der var et match.

Den 40-årige mand blev anholdt ved 16.30-tiden, og onsdag blev han i Retten i Glostrup fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Dommeren besluttede at varetægtsfængsle den 40-årige mand, der var kendt af politiet i forvejen for lignende kriminalitet, i to uger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk