28. marts 2020
15 kunstnere i Vallensbæk åbner dørene i weekenden den 9. og 10. april.
15 kunstnere i Vallensbæk åbner dørene i weekenden den 9. og 10. april.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstnere åbner dørene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstnere åbner dørene
Vestegnen - 08. april 2016 kl. 08:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

15 kunstnere fordelt over hele Vallensbæk holder åbne døre i weekenden den 9. og 10. april, begge dage fra kl. 11-16.

For femte gang byder kunstnerruten velkommen til en weekend fyldt med spændende kunst. Så der er bare om at tage konen, kæresten, vennerne og børnene med rundt i Vallensbæk Kommune og besøge de mange kunstnere og se en masse skøn, forunderlig og især meget forskellig kunst.

Vallensbæk kommune er måske nok en lille kommune - men kunsten og kreativiteten er stor - der er mange kunstnere - og nye kommer til. Ved den første kunstnerrute deltog fem kunstnere - og her i 2016 er man oppe på 15 deltagende kunstnere - så der er nok at kigge på. Man kan se abstrakte, figurative, finurlige malerier og smuk keramik, og få en snak med kunstnerne om deres kunst og arbejdsprocesser.

Kunstnerruten sætter tre gavekort på spil i weekenden på henholdsvis 1 x 1000 kroner og 2 x 500 kroner til køb hos en af kunstnerne. Man deltager i lodtrækningen ved hvert besøg hos de forskellige kunstnere, hvor man udfylder en lodseddel. Så jo flere besøg - jo flere chancer!

De deltagende kunstnere er: Grete Ryberg Høgh, Kirsten Hørsman, Tove Balling, Annette Grage, Alice Dønns, Ulla Heymann, Gitte Thielst, Alis Nørfjand, Niels-Jørgen Hansen, Henrik Seisersen, Jytte Gregersen, Annette Hansson og Hanne Karoline Pedersen, Pia Mørch og Johnny Le Fevre.

Der er mere information på www.tab-design.dk/kunstnerruten