10. december 2018
Solrød Kommune sender onsdag den 14. marts et spørgeskema med en borgertilfredshedsundersøgelse ud til alle borgere. PR-foto
Solrød Kommune sender onsdag den 14. marts et spørgeskema med en borgertilfredshedsundersøgelse ud til alle borgere. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune vil undersøge borgernes tilfredshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune vil undersøge borgernes tilfredshed
Vestegnen - 12. marts 2018 kl. 13:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød Kommune sender onsdag den 14. marts en digitale brevdue ud til borgerne i kommune med en borgertilfredsundersøgelse, som lander i e-Boks'en hos alle borgere over 18 år i Solrød Kommune.

I undersøgelsen vil borgerne blive spurgt ind til en række spørgsmål, der vedrører livet i Solrød Kommune. Det handler for eksempel om affald, veje og prioritering af skattekronerne.

Det er byrådet, der har sat gang i undersøgelsen, og formålet er at nuancere det grundlag, byrådet skal træffe beslutninger på i fremtiden.

Derfor håber byrådet, at masser af borgere vil give deres mening til kende. Alle borgere over 18 år modtager et personligt link, og der kan derfor godt være flere i samme husstand, der får mulighed for at deltage i undersøgelsen.

Er man ikke tilmeldt e-Boks, vil man få et fysisk brev i postkassen med login-oplysninger mm., men selve undersøgelsen skal stadig besvares på enten smartphone, tablets eller computer.

Det er konsulentfirmaet Rambøll Management Consulting, der foretager undersøgelsen, og den enkelte borger er garanteret 100% anonymitet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk