27. maj 2020
Til Brøndby Kulturnat kan man møde lokalpolitikerne til en snak om fremtidens Brøndby. Billedet her er fra et temamøde, hvor de tog hul på arbejdet.
Til Brøndby Kulturnat kan man møde lokalpolitikerne til en snak om fremtidens Brøndby. Billedet her er fra et temamøde, hvor de tog hul på arbejdet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune inddrager borgerne i vision

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune inddrager borgerne i vision
Vestegnen - 21. september 2019 kl. 16:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvordan bliver Brøndby et endnu bedre sted at bo i år 2030? Hvad er dine ønsker til fremtidens Brøndby? Det er nogle af de spørgsmål, lokalpolitikerne håber at få svar på, når de for første gang inviterer borgerne i Brøndby til dialog om den nye strategi, de er ved at udarbejde for kommunen. Politikerne vil stå klar seks centrale steder på Brøndby Kulturnat fredag den 4. oktober 2019 for at tage snakken med folk.

- Gennem de seneste måneder har vi i kommunalbestyrelsen arbejdet med at tage hul på en strategi, der sætter retning for fremtidens Brøndby. Nu glæder vi os til at komme ud og høre borgerne om, hvad de tænker. Hvad synes de er vigtigt, vi har fokus på det næste årti i Brøndby Kommune? Jeg håber, at mange borgere vil kigge forbi vores seks boder rundt omkring i kommunen og give deres besyv med, lyder det fra borgmester Kent Magelund.

Det er nærmere bestemt på Nørregård, genbrugspladsen, Kirkebjerg Torv, Kulturhuset Kilden, Kulturhuset Brønden og på rådhuset, at man vil finde de seks boder. Her kan man kigge forbi og få en snak, og i visse tidsrum er boderne bemandet af lokalpolitikere. Man kan også skrive sine ønsker for Brøndby på et postkort og komme det i ønskebrønden og stemme på det emne, man synes er vigtigst.

Boderne er åbne så længe, der er aktivitet det pågældende sted. I disse tidsrum kan du møde politikerne:

Nørregård kl. 17.00-19.00
Kulturhuset Brønden kl. 16.30-18.30

Genbrugspladsen kl. 17.00-19.00

Kirkebjerg Torv kl. 17.00-19.00

Kulturhuset Kilden kl. 17.00-19.00

Rådhuset kl. 19.00-20.00
Målet er, at der i foråret 2020 foreligger en endelig strategi for Brøndby Kommune med en vision, en håndfuld fokusområder og en række konkrete målsætninger. Det er Brøndby Kommunes første samlede strategi.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?