21. april 2021
Karina og hendes hund Texas er klar til at bære Heltestafetten fra Albertslund til Hvidovre til fordel for indlagte børn. Foto: Børneulykkesfonden.
Karina og hendes hund Texas er klar til at bære Heltestafetten fra Albertslund til Hvidovre til fordel for indlagte børn. Foto: Børneulykkesfonden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karina og hunden Texas løber til fordel for indlagte børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karina og hunden Texas løber til fordel for indlagte børn
Vestegnen - 04. april 2021 kl. 18:21

Karina Brotoft og hendes hund Texas skal sammen med 128 andre helteløbere fra hele Danmark hjælpe Legeheltene med at bære Heltestafetten 2021 hele vejen fra Aalborg til København. Den 25. april løber Karina og Texas distancen fra Albertslund til Hvidovre. Formålet er at samle midler ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Onsdag den 21. april, bliver den første helteløber ud af 129 sendt afsted fra Aalborg Universitetshospital. Forude venter cirka 700 km stafet med poster i hele landet.

Ruten, som Karina og Texas skal tilbagelægge, løber fra Albertslund Station til Hvidovre Hospital og er 9,7 kilometer lang, og på distancen skal de indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give børnene et velfortjent frirum fra sygdom.

- Fællesskab er mit nøgleord, og jeg elsker at løbe sammen med andre og dele glæden ved at bevæge sig. Det er min motivation. Heltestafetten er i den grad et fællesskab, jeg glæder mig over at være en del af. At kunne hjælpe indlagte syge børn ved at samle ind til Legeheltene er en fantastisk mulighed, som jeg ikke vil gå glip af, siger Karina Brotoft.

Lokal indsamling

Undervejs på ruten indsamler Karina og Texas 'heltekræfter' fra venner og familie i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer. Når stafetten er i mål ved Rigshospitalet senere på dagen, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, så endnu flere børn kan få en mere aktiv hverdag fyldt med leg og bevægelse.

Børneulykkesfonden afholder i år Heltestafetten i samarbejde med MentorDanmark.

Læs mere på heltestafetten.dk

Fakta
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?