17. juni 2021
Julemanden kigger forbi.
gallery icon

Se billedserie

Julemanden kigger forbi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarked for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarked for hele familien
Vestegnen - 07. december 2019 kl. 12:29

Søndag den 8. december fra kl. 10-15 slår Avedørelejren portene op for det traditionsrige og stemningsfyldte julemarked, som byder på aktiviteter for hele familien.

I de 90 stader, fordelt i den gamle Fægtesal og to store telte, byder stadeholderne på alt, hvad julehjertet og ganen begærer. Lokale bryggerier og vingårde står klar med smagsprøver og våde julegaveidéer, hos slagteren kan man købe alt godt til julefrokosten og i ko- og fåreavlerens bod sælges bløde fåreskind og nyspundet uld.

Mangler man julegaver til familiens medlemmer, kan det også klares her. Der er nemlig salg af alt fra blomsterdekorationer, cremer, juletræer, hjemmestrik, nisser i alverdens former og farver til kunsthåndværk, honning, smykker, børnetøj og trylletricks.

Hvidovres borgmester, Helle Adelborg, står for åbningstalen, på scenen vil Linda Andrews synge julen ind og Copenhagen Barbershop Chorus vil sprede glade juletoner på hele markedet.

På pladsen vil gøglernissen Elnis underholde de mindste, som også har mulighed for at ride på islænderheste fra Krogagre, møde julemanden og tage på skattejagt på Cirkusmuseet, hvor der også fortælles vilde historier fra cirkusverdenen.

Hele familien kan også tage på hestevognstur eller nyde julestemningen i det hyggelige spisetelt, hvor mad og drikke fra de forskellige madboder og foodtrucks kan nydes. I teltet kan børn og voksne også hygge sig med at klippe julepynt til det store juletræ.

Der er fri entré og parkering til markedet, der finder sted på Alarmpladsen i Avedørelejren.

Arrangører af markedet er Cirkusmuseet og Forstadsmuseet. Hele programmet kan ses på www.cirkusmuseet.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?