26. maj 2020
Borgmester Henrik Rasmussen tændte juletræet i Vallensbæk Nord.
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Henrik Rasmussen tændte juletræet i Vallensbæk Nord.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jul fra syd til nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jul fra syd til nord
Vestegnen - 02. december 2019 kl. 08:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Overalt på Vestegnen blev byens juletræer tændt og kan nu lyse op i den mørke tid. Vallensbæk var ingen undtagelse, og her havde man for første gang to juletræstændinger - en i syd, og en i nord. Begge steder blev julen sunget ind til duften af æbleskiver og gløgg.

Som noget nyt var der i år juletræstænding i Vallensbæk Nord på Tværbækvej ved sundhedshuset.

- Måske er det en ny tradition, vi begynder i dag, sagde borgmester Henrik Rasmussen, da han bød velkommen fredag eftermiddag ved skumringstid, hvorefter han tændte lyset med hjælp fra en lille julenisse.

I boden fra menighedsplejen kunne man købe æbleskiver og gløgg, og Vallensbæk Koret sang, mens mørket faldt på og julestemningen indfandt sig.

Dagen efter var der så det traditionelle "Jul i Vallensbæk"-arrangement ved rådhuset med boder, klippe-klistre-aktiviteter, børneteater fra Zebra Gruppen - et stort program med en række ensembler fra musikskolen. Kl. 16 gik lucia-optoget gennem Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ud til pladsen foran rådhuset, og en snekanon forsøgte ihærdigt at dække juletræet.

Både i syd og nord var juletræerne flot dekoreret af julehjerter, malet og pyntet af børn fra kommunens daginstitutioner samt brugere af seniorhuset Korsagergård.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?