7. december 2019
Borgmester Henrik Rasmussen tændte juletræet i Vallensbæk Nord.
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Henrik Rasmussen tændte juletræet i Vallensbæk Nord.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jul fra syd til nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jul fra syd til nord
Vestegnen - 02. december 2019 kl. 08:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Overalt på Vestegnen blev byens juletræer tændt og kan nu lyse op i den mørke tid. Vallensbæk var ingen undtagelse, og her havde man for første gang to juletræstændinger - en i syd, og en i nord. Begge steder blev julen sunget ind til duften af æbleskiver og gløgg.

Som noget nyt var der i år juletræstænding i Vallensbæk Nord på Tværbækvej ved sundhedshuset.

- Måske er det en ny tradition, vi begynder i dag, sagde borgmester Henrik Rasmussen, da han bød velkommen fredag eftermiddag ved skumringstid, hvorefter han tændte lyset med hjælp fra en lille julenisse.

I boden fra menighedsplejen kunne man købe æbleskiver og gløgg, og Vallensbæk Koret sang, mens mørket faldt på og julestemningen indfandt sig.

Dagen efter var der så det traditionelle "Jul i Vallensbæk"-arrangement ved rådhuset med boder, klippe-klistre-aktiviteter, børneteater fra Zebra Gruppen - et stort program med en række ensembler fra musikskolen. Kl. 16 gik lucia-optoget gennem Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ud til pladsen foran rådhuset, og en snekanon forsøgte ihærdigt at dække juletræet.

Både i syd og nord var juletræerne flot dekoreret af julehjerter, malet og pyntet af børn fra kommunens daginstitutioner samt brugere af seniorhuset Korsagergård.