2. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøjs borgmester: Ja, jeg genopstiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøjs borgmester: Ja, jeg genopstiller
Vestegnen - 16. oktober 2019 kl. 15:31
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Flere har spurgt, om jeg genopstiller. Og flere end 50 borgere har opfordret mig til at genopstille. Så nu har jeg, efter moden overvejelse, besluttet, at jeg genopstiller ved byrådsvalget i 2021.

Det er meldingen fra Ishøjs mangeårige borgmester, Ole Bjørstorp, som mener det er det rigtige tidspunkt at melde det ud.

Dermed punkterer han også rygter og snak om, at han skulle stoppe på posten.

- Selvfølgelig genopstiller jeg i november 2021. Det ligger mig meget på sinde, at Ishøj kan udvikles, så de kommende 25.000 borgere kan være det økonomiske fundament, der kan finansiere udviklingen. Og velfærden skal være blandt de bedste i Danmark. Og det er vigtigt, at det er Socialdemokratiet, der er garant for velfærden i Ishøj. Derfor genopstiller jeg, lyder det fra Ole Bjørstorp.

- Jeg synes stadig, at det er spændende at være med til at udvikle Ishøj, og der sker jo hele tiden noget, tilføjer han.

Den 73-årige Ole Bjørstorp har siddet i Ishøj Byråd siden 1982, og var i perioden fra 1985-2000 formand for børne- og ungeudvalget. Ole Bjørstorp overtog i januar 2001 borgmesterposten efter Per Madsen.

Ole Bjørstorp er en ganske populær borgmester. Ved det seneste byrådsvalg medvirkede han til at skaffe Socialdemokratiet absolut flertal i byrådet, og han fik selv 1.898 personlige stemmer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?