13. august 2020
Ken Heidemann og Christian Sarring er indehavere af Lokalbolig i Glostrup, som dækker en række byer på Vestegnen.
Ken Heidemann og Christian Sarring er indehavere af Lokalbolig i Glostrup, som dækker en række byer på Vestegnen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indfører det klimavenlige website

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indfører det klimavenlige website
Vestegnen - 14. december 2019 kl. 11:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brugen af internet og it er en af de store klimasyndere, når det gælder den skadelige CO2-udledning. Et nyt fænomen er derfor dukket op: det CO2-neutrale website.

LokalBolig er en af flere større virksomheder, som støtter ordningen "CO2-neutralt website". Det er et initiativ fra Videnskabsministeriet og organisationen IngenCO2.dk.

- At vi nu har et CO2-neutralt website, er godt for miljøet og samvittigheden. Vores kunder kan frit google deres vej rundt i vores mange boliger - og gøre det med god samvittighed, for vi sørger for at støtte tiltag, der neutraliserer og opvejer CO2-udledningen. LokalBolig er Danmarks eneste større ejendomsmæglerkæde med et CO2-neutralt website, siger Ken Heidemann og Christian Sarring, der er indehavere af Lokalbolig i Glostrup, som dækker en række byer på Vestegnen.

Et CO2-neutralt website betyder i praksis, at den CO2-udledning, som kommer fra driften og brugen af LokalBoligs website, bliver neutraliseret. Det sker gennem tiltag, der mindsker CO2 såsom at plante træer eller opføre vindmøller og andre vedvarende energikilder.

Der har i de senere år været meget hype om flytrafikken som den helt store miljøsynder, men reelt belaster brugen af internet og it mest. Det er det store strømforbrug, der er synderen. Men det rådes der nu bod på - med de CO2-neutrale websites. Mange virksomheder er en del af ordningen.

Et af Danmarks største revisionsselskaber sikrer, at der er tjek på tallene og orden i sagerne. De sørger for, at CO2-udledningen fra LokalBoligs website matcher og udlignes af den korrekte mængde neutraliserende klimatiltag.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?