17. juni 2019
Vestegnens Politi efterforsker en påsat brand i forbindelse med et indbrud i Albertslund. Politiet vil gerne have oplysninger.
Vestegnens Politi efterforsker en påsat brand i forbindelse med et indbrud i Albertslund. Politiet vil gerne have oplysninger.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrudstyve satte ild i huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrudstyve satte ild i huset
Vestegnen - 06. februar 2019 kl. 12:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi vil meget gerne have henvendelser i forbindelse med et indbrud i Albertslund, hvor gerningsmanden efterfølgende tændte ild i huset.

Indbruddet og den påsatte brand skete i et rækkehus på Faklens Kvarter i Albertslund i tidsrummet mellem søndag den 3. februar kl. 20.30 og mandag den 4. februar kl. 15.15.

Den påsatte brand skete I forbindelse med et indbrud, hvor en rude var knust, og diverse legetøj, whiskeyglas samt to flasker spiritus var stjålet.

Derefter var der blevet antændt diverse papirer og stof i to rum, oplyser Vestegnens Politi, der nu har starter en efterforskning. Ilden var slukket af sig selv, og ingen kom til skade.

Vestegnens Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43861448 eller 114.