25. september 2021
Lene  har skrevet bogen ?Fra græsplæne til grønsagsmark? og nu holder hun foredrag om sine erfaringer med at dyrke bæredygtigt og biodynamisk.
Lene har skrevet bogen ?Fra græsplæne til grønsagsmark? og nu holder hun foredrag om sine erfaringer med at dyrke bæredygtigt og biodynamisk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør Lene fortælle om om sin lugefri have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør Lene fortælle om om sin lugefri have
Vestegnen - 02. september 2021 kl. 11:25

Lene Skrumsager Møller har ikke kun grønne fingre. Hun er også en dygtig formidler. Det kommer til udtryk i hendes bog `Fra græsplæne til grønsagsmark' som udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof i år.

arrow Læs også: Lene er forstadsfarmer og lever i pagt med naturen

Nogen vil også kende hende fra Søren Ryges haveprogram 'Drømmehave i Hvidovre'. Den kendte havemand sendte fra Lenes have i 2019.

Foredrag er hun også begyndt at holde om emnet og tirsdag den 14. september kl. 19-21 kan man opleve hende i Medborgerhuset Kometen på Hvidovrevej 280. Her fortæller hun om, hvordan hun og familien på bare et år realiserede drømmen om en bæredygtig og selvforsynende have i et parcelhuskvarter i Hvidovre.

Foredraget indgår i Vestegnens Kulturuge og er arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Der er gratis adgang til arrangementet, men man skal bestille en billet på Hvidovre Hovedbiblioteks hjemmeside: hvidovrebib.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?