18. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad gensyn med Rasmus Nøhr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad gensyn med Rasmus Nøhr
Vestegnen - 16. maj 2019 kl. 06:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rasmus Nøhr er ude med nyt musik med albummet »Monas Butik« - et album, der indeholder 10 historier om skæbner, der fletter sig ind og ud af hinanden. Nu kan han opleves live med både nye og kendte sange i Viften i Rødovre fredag den 17. maj kl. 20.

I halvandet årti har Rasmus Nøhr sat sit solide præg på den danske musikscene med et farverigt tekstunivers, god komponeret musik og masser af karisma og charme. Med fem studiealbums og flere store hits er sangeren endnu en gang tilbage for at spille kongeriget tyndt.

Derfor er gensynsglæden også stor, når den danske musiker atter lægger vejen forbi Viften og forkæler publikum med sine musikalske fortællinger.

Publikum kan glæde sig til en koncert med de kendte popsucceser »Sommer I Europa«, »Det glade pizzabud«, samt sange fra Nøhrs nye og nærværende album »Monas Butik«.

Inden Rasmus Nøhr går på scenen, får publikum den store fornøjelse at opleve det unge sang- og sangskrivetalent Trine Therkelsen, der skriver og komponerer dansksproget melodisk pop, og synger med en klar og ren vokal.