20. januar 2021
Hovedstadens Letbane er i gang med at bygge den rampe, som skal føre letbanen op og ned mellem broen på Søndre Ringvej og Glostrup Station.
Hovedstadens Letbane er i gang med at bygge den rampe, som skal føre letbanen op og ned mellem broen på Søndre Ringvej og Glostrup Station.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Går i gang nu: Særligt støjende arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Går i gang nu: Særligt støjende arbejde
Vestegnen - 11. januar 2021 kl. 18:25

Det er i denne uge, at Hovedstadens Letbane går i gang med de særligt støjende aktiviteter ved Glostrup Station. Her bygger man den rampe, der skal føre letbanen op og ned mellem broen på Søndre Ringvej og Glostrup Station.

Arbejdet vil bestå i at lave fundamentet til den kommende rampe, hvor der vibreres spunsplader i jorden langs jernbanen fra broen og ned mod Glostrup Station. Her vil spunspladerne være med til at danne rammen for letbanens fremtidige linjeføring.

Hovedstadens Letbane forventer, at det støjende funderingsarbejde afsluttes i midten af marts 2021.

Anlægsarbejdet bliver som udgangspunkt udført i tidsrummet kl. 07-22 på hverdage samt weekend og helligdage kl. 8-18. De mest støjende aktiviteter, såsom spunsarbejdet, vil fortrinsvis blive udført i tidsrummet kl. 7-18 på hverdage.

Udover støj kan arbejdet også medføre vibrationer, hvis man er tæt nabo til byggepladsen.

Byggeriet af rampen til letbanen ved Glostrup Station forventes at løbe frem til foråret 2022.

I løbet af 2020 har man forberedt området langs jernbanesporene, hvor letbanen skal løbe på den tidligere parkeringsplads. Derfor er parkeringsområdet blevet ryddet, og bygninger ved stationen er revet ned for at gøre plads til letbanestationen. Nu kommer så byggeriet af den rampe, som skal føre letbanen op og ned mellem broen på Søndre Ringvej og Glostrup Station.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?