16. december 2017
Hovedstadens Beredskab, Vestegnens Politi og et større antal ambulancer rykkede ud til trafikuheld på Jyllingvej. Foto: Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab, Vestegnens Politi og et større antal ambulancer rykkede ud til trafikuheld på Jyllingvej. Foto: Hovedstadens Beredskab
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere tilskadekomne: Tre biler i uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere tilskadekomne: Tre biler i uheld
Vestegnen - 05. august 2017 kl. 17:43
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre biler er for kort tid siden stødt sammen i krydset Jyllingevej, Oxbjergvej og Ejby Industrivej. Der er op til seks tilskadekomne, lyder meldingen fra Vestegnens Politi.

Trafikuheldet med de tre biler skete kort før klokken 17, men de nærmere omstændigheder er endnu ikke klarlagt, lyder det fra vagtchefen hos Vestegnens Politi.

Der er rekvireret ambulancer til seks personer, men om alle skal på hospitalet til behandling, er ikke klart på nuværende tidspunkt. Vagtchefen hos Vestegnens Politi oplyser dog, at der ikke skulle være tegn på, at nogen er i kritisk tilstand eller er i livsfare.

Krydset er lige nu lukket for færdsel mod øst og syd. Færdsel ledes mod nord ad Ejby Industrivej, oplyser Vestegnens Politi, der vurderer, at oprydningen efter trafikuheldet vil være overstået ved 18-tiden.

Foruden politi og ambulancer, er også Hovedstadens Beredskab rykket ud til trafikuheldet. Herfra oplyses det netop nu, at der er ved at blive åbnet for trafik igen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk