27. oktober 2020
En 27-årig mand er varetægtsfængslet, mistænkt for røveri og indbrud.
En 27-årig mand er varetægtsfængslet, mistænkt for røveri og indbrud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet efter røveri og indbrudstogt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet efter røveri og indbrudstogt
Vestegnen - 15. oktober 2020 kl. 13:29
Af Peter Erlitz

I løbet af en uges tid stod en 27-årig mand fra Brøndby bag et røveri hos et ældre ægtepar, en række indbrud og indbrudsforsøg.

Sådan lød sigtelsen mod manden, som onsdag eftermiddag blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup, og blev varetægtsfængslet i 14 dage. Han har erkendt nogle af forholdene, men nægter sig skyldig i røveri.

De mange forhold er sket i det samme afgrænsede område i Brøndby, og en stor del fandt sted den forløbne weekend.

Fremgangsmåderne var næsten de samme hver gang. Enten tog han i døren til huset, og gik ind hvis den var åben, eller han kastede en sten gennem et vindue for at komme ind. Gerningsmanden valgte derefter at stjæle let omsættelige værdier.

I et tilfælde var et ældre ægtepar hjemme, da gerningsmanden brød ind i huset. Ifølge sigtelsen skubbede gerningsmanden til den ældre mand, så han faldt og kvæstede en finger, og dermed udviklede indbruddet sig til et røveri i hjemmet. Det har den 27-årige dog nægtet, og der er forskellige forklaringer om, hvad der skete.

Vestegnens Politi har efterforsket sagerne, og onsdag morgen anholdt man den 27-årige. Politiet fandt også en del tyvekoster.

- Det er godt efterforskningsarbejde og et grundigt lokalkendskab i lokalpolitiet, der førte til anholdelsen og nu varetægtsfængslingen, understreger anklager Robert Rafn, der mødte i grundlovsforhøret for anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi.

Den 27-årige, der har flere tidligere domme for berigelseskriminalitet, blev varetægtsfængslet i surrogat når der er plads, så han kan få nødvendig behandling.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?