21. november 2017
En 26-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for besiddelse af både våben og narko. Han nægtede sig skyldig, da han blev fremstillet i Retten i Glostrup.
En 26-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for besiddelse af både våben og narko. Han nægtede sig skyldig, da han blev fremstillet i Retten i Glostrup.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet: Fandt narko og våben i lejlighed i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet: Fandt narko og våben i lejlighed i Ishøj
Opdateret 01. marts 2017 kl. 16:08
Vestegnen - 01. marts 2017 kl. 15:31
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 26-årig mand er i et lukket grundlovsforhør i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger, blandt andet sigtet for at være i besiddelse af fire pistoler og en større mængde narko.

Manden nægter sig skyldig, og han tog betænkningstid med hensyn til at kære varetægtsfængslingen.

Da der var tale om et lukket grundlovsforhør, kan der ikke gives detaljerede oplysninger i sagen. Det ligger dog fast, at den 26-årige mand tirsdag ved 17-tiden blev standset af Vestegnens Politi på Vejlebrovej i Ishøj. Her blev den 26-årige mand sigtet for at køre narkokørsel, ligesom politiet fandt både narko og en kniv i bilen. Den 26-årige blev anholdt kl. 17.08.

Senere tirsdag blev den 26-årige mand sigtet for, på en adresse i Ishøj at være i besiddelse af narko med henblik på videresalg. Der var blandt andet tale om en større mængde kokain og hash.

Desuden blev den 26-årige sigtet for at være i besiddelse af fire funktionsdygtige pistoler samt ammunition. To af pistolerne var skarpladte.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk