2. december 2020
?Kære far? er en rørende og musisk fortælling om jagt efter identitet og mening i livet. Foto: Emil Houman Abildgaard Andersen
?Kære far? er en rørende og musisk fortælling om jagt efter identitet og mening i livet. Foto: Emil Houman Abildgaard Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et sidste farvel på Teater Vestvolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et sidste farvel på Teater Vestvolden
Vestegnen - 23. oktober 2020 kl. 11:32

Teater Vestvolden har igen nyskrevet dansk scenekunst på plakaten, som omhandler et vigtigt og aktuelt emne, når Limbus Teatrets forestilling "Kære far" får urpremiere lørdag den 24. oktober på hele Vestegnens Teater.

"Kære far" er en rå og poetisk forestilling om menneskelig afmagt og skyld.

En midaldrende, fremgangsrig mand i reklamebranchen rammes af livet, da hans voksne datter har forsøgt at begå selvmord og efterlader et afskedsbrev, som er et anklageskrift mod sin far. Forestillingen er baseret på et virkeligt selvmordsbrev fra en datter til sin far og sætter fokus på selvmord og selvmordsforsøg, der hvert år berører 30.000 danskere.

Berører tusindvis
- Vi er stolte af igen at kunne præsentere Hvidovre og Vestegnen for ny dansk scenekunst, som sætter fokus på et rigtig vigtigt emne, som vi måske ikke ofte taler om så meget, selv om det berører tusindvis af danskere hvert år. Jeg håber, at rigtig mange af vores gæster får mulighed for at gribe chancen for at få en særlig oplevelse sammen, siger Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner.

"Kære far" bliver fremført af skuespiller Ulver Skuli Abildgaard, som publikum i Hvidovre kender ikke bare fra de mange film og tv-serier, hvor han har medvirket, men også for sin rolle i Teater Vestvoldens populære dramatisering af Bjarne Reuters Zappa, hvor publikum mødte de tre venner som voksne mænd.

Med sig på scenen har Ulver Skuli Abildgaard selskab af sin datter Ulla Abildgaard, som er skuespiller og sanger. Sammen fortæller far og datter en historie baseret på en datters selvmordsbrev til sin far i en ekstremt rørende og musisk fortælling om jagt efter identitet og mening i livet.

"Kære far" spiller frem til 1. november.

Der er mere information og billetter på www.teatervestvolden.dk

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?