22. november 2017
Politiets teknikere var på stedet for at sikre spor.
gallery icon

Se billedserie

Politiets teknikere var på stedet for at sikre spor.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Én gerningsmand - men hvorfor skulle der skydes?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Én gerningsmand - men hvorfor skulle der skydes?
Vestegnen - 17. juli 2017 kl. 10:03
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi er uforstående i forhold til skyderiet sent lørdag aften i Ishøj, hvor en 21-årig blev ramt to gange.

arrow Læs også: Politiet savner motiv: 21-årig ramt to gange af skud

»Det er vores klare opfattelse, at der ikke er tale om et rocker/bande relateret skyderi, og vi har heller ikke oplysninger om andre konflikter. Der har faktisk været ro i området gennem længere tid, så skyderiet kommer nærmest ud af det blå, og vi savner fortsat et motiv,« fortæller politikommissær Søren Puggaard, der leder efterforskningen, mandag formiddag.

Der blev affyret tre skud, formentlig med en revolver, mod »Værkstedet« - et værested for unge på Industrivangen 8 i Ishøj. Der var cirka 10-15 personer til stede i lokalet i »Værkstedet«.

To af skuddene ramte den 21-årige - et i ansigtet og et i siden af kroppen. Den 21-årige blev i ambulance kørt til Rigshospitalets traumecenter til behandling. Han slap dog heldigt fra de to skud med relativ overfladiske sår og kvæstelser og har hele tiden været uden for livsfare.

Vestegnens Politi fik anmeldelsen lørdag aften kl. 23.51 og var massivt til stede på Industrivangen, blandt andet med kriminalteknikere, der har sikret spor.

Politiet vurderer ud fra den foreløbige efterforskning, at der var én gerningsmand til skyderiet. Han skød ind gennem et vindue fra relativ tæt hold, og gerningsmanden kunne se, at der var personer bag vinduet, idet der var lys i lokalet.

- Vi vil gerne høre fra vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt i området op til skyderiet. Det kan fx være personer, der har udvist en mistænkelig adfærd eller ikke normalt færdes i området, siger politikommissær Søren Puggaard.

Gerningsmanden kan regne med at blive sigtet for drabsforsøg, når han bliver anholdt.

»Værkstedet« er et værested for unge over 18 år. De unge kan bruge klubbens faciliteter, blandt andet er der forskellige spil, computere, fitnessrum og en hjemmelavet biograf. Dermed er det er sted for socialt samvær. Den primære målgruppe er unge i alderen 18-25 år, og formålet er at give de unge et sted at »hænge ud« og samtidig sparre med dem i forhold til job, uddannelse og fremtidsmuligheder.

arrow 21-årig er ramt af skud på værested for unge i Ishøj
16. juli 2017 kl. 05:00 Opdateret: kl. 05:02
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk