15. maj 2021
Nordre Ringvej på strækningen nord for Stadionvej og frem til Kindebjergvej skal ombygges for at give plads til letbanen.
Nordre Ringvej på strækningen nord for Stadionvej og frem til Kindebjergvej skal ombygges for at give plads til letbanen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En af de helt store veje ombygges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En af de helt store veje ombygges
Vestegnen - 22. april 2021 kl. 18:47

En af Vestegnens største og travleste veje skal snart ombygges for at give plads til letbanen.

Der er tale Nordre Ringvej på strækningen nord for Stadionvej og frem til Kindebjergvej.

På strækningen skal Hovedstadens Letbane flytte et stendige langs Rigshospitalet Glostrup, anlægge nyt fortov og ny cykelsti ind mod hospitalet og forberede vejen til letbanens kommende spor. I samme område fortsætter arbejdet med at forlænge den eksisterende gangtunnel under Nordre Ringvej.

Arbejdet betyder, at Hovedstadens Letbane omlægger trafikken på Nordre Ringvej og etablerer nye arbejdsområder. Både den sydgående og nordgående trafik på Nordre Ringvej vil i perioder blive begrænset til ét spor i hver retning.

Under anlægsarbejdet vil der være støj fra maskiner og arbejdskøretøjer i dagtimerne, som ved almindeligt vejarbejde. Selve trafikomlægningen forventes at blive udført mandag den 3. maj 2021, hvor der kan være støj fra arbejdet i de tidlige morgentimer.

Hovedstadens Letbane forventer, at arbejdet på strækningen fortsætter til og med januar 2022.

Entreprenør på opgaven er Per Aarsleff A/S.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?