24. januar 2019
Vestegnens Politi vil gerne høre fra en gruppe cykelryttere, som kørte i Vestskoven lørdag den 30. december ved middagstid.
Vestegnens Politi vil gerne høre fra en gruppe cykelryttere, som kørte i Vestskoven lørdag den 30. december ved middagstid.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterforsker forsøg på voldtægt: Cykelryttere efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterforsker forsøg på voldtægt: Cykelryttere efterlyses
Vestegnen - 02. januar 2018 kl. 15:07
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi vil gerne i kontakt med et hold cykelryttere, som kørte på stisystemerne i Vestskoven ved Oxbjergvej i Glostrup/Albertslund lørdag den 30. december ved middagstid. Cykelrytterne kan have vigtige oplysninger i forbindelse med en anmeldelse om forsøg på voldtægt.

Vestegnens Politi efterforsker en anmeldelse om forsøg på voldtægt, som fandt sted lørdag den 30. december cirka kl. 12 på stisystemet ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup.

arrow Læs også: Forsøg på voldtægt: Søger stadig vidner

Før forbrydelsen skete, kørte et hold cykelryttere forbi stedet, hvor en kvindelig hundelufter kort efter blev overfaldet. Der er tale om seks-syv cykelryttere på racercykler, som kom fra vest og først krydsede Nordre Ringvej (Ring 3) via cykelbroen og derefter cyklede videre ad stisystemet i østlig retning mod Oxbjergvej og ishuset. Gruppen af cyklister var iført traditionelt cykeltøj.

Minutter efter gik kvinden, der er i midten af 30'erne, ad samme rute. Hun var ude at lufte sin hund, som gik løs i området. På stien blev hun revet omkuld, og gerningsmanden satte sig på hende. Kvinden skreg op, og det fik hunden til at komme springende for at forsvare kvinden. Hunden bed angiveligt gerningsmanden i ansigtet eller halsen, og han opgav overfaldet og flygtede ad stisystemet i Vestskoven.

Manden beskrives om en mand på cirka 40-50 år, 180-185 cm høj og kraftig, og havde skægvækst i ansigtet. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Vestegnens Politi vil meget gerne høre fra alle med oplysninger.

»Vi vil meget gerne høre fra cykelholdet. Men vi hører også gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stisystemet - f.eks. en mand med friske sår i hoved eller på halsen,« siger efterforsker Steffen Johannesen.

Henvendelse kan ske til Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk