20. april 2019
Vestegnens Politi foretager undersøgelser på Vejlebrovej.
gallery icon

Se billedserie

Vestegnens Politi foretager undersøgelser på Vejlebrovej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter skyderi: 19-årig anholdt og vej spærret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter skyderi: 19-årig anholdt og vej spærret
Opdateret 23. maj 2018 kl. 12:13
Vestegnen - 23. maj 2018 kl. 11:28
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har anholdt en 19-årig mand i forbindelse med skudepisoden i Ishøj i går. Den 19-årige bliver fremstillet i Retten i Glostrup klokken 13.15 sigtet for medvirken til forsøg på manddrab. Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi vil begære dørene lukket for offentligheden af hensyn til efterforskningen.

Den 19-årige er efterfølgende blevet varetægtsfængslet i fire uger.

arrow Læs også: Fem fængslet i skudsag

Klokken 18.36 tirsdag aften modtog Vestegnens Politi anmeldelse om skyderi på Vejlebrovej i Ishøj. I forbindelse med skyderiet blev der skudt mod en grå Mercedes og ifølge politiets efterforskning blev der skudt tilbage fra Mercedes'en. I alt blev der affyret 6-8 skud.

»Vi mistænker, at den 19-årige har medvirket til skyderiet, men vi leder fortsat efter andre gerningsmænd og derfor hører vi meget gerne fra vidner til skyderiet,« siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

I forbindelse med skyderiet er også en rød og en sort bil set køre hurtigt fra stedet, og disse biler søger politiet fortsat information om. Har man informationer om sagen, så kan Vestegnens Politi kontaktes hele døgnet på 43861448.

»Vi holder efterforskningen åben for andre hypoteser, men vi vurderer aktuelt, at motivet til denne skudepisode skal søges i uoverensstemmelser mellem lokale kriminelle. Det er ikke vores vurdering, at der er tale om konflikt mellem etablerede bandegrupperinger,« siger Peter Malmose og oplyser, at der indtil videre ikke er indikationer på sammenhæng mellem skyderiet i Ishøj og skyderiet natten til tirsdag i Hvidovre.

Vestegnens Politi er også onsdag formiddag synligt til stede i Ishøj efter skyderiet tirsdag aften på Vejlebrovej.

Både efterforskning og kriminaltekniske undersøgelser er i gang, og politiet har haft afspærret et område ved Vejlebrovej her onsdag formiddag. Vestegnens Politi har også været massivt til stede ved en ejendom på Industrivangen, hvor der angiveligt er sket en ransagning.

Lige nu er Vejlebrovej afspærret på strækningen fra Stenbjerggårds Alle og til svinget ved Industrivangen. Flere hundepatruljer og kriminaltekniske biler er til stede, og politiet foretager undersøgelser.

Meldingen om skyderiet kom tirsdag aften kl. 18.36. Vestegnens Politi rykkede massivt ud til området ved Vejlebrovej 26C, hvor skyderiet angiveligt fandt sted. Der blev fundet seks-otte afskudte patronhylstre, men politiet har ikke fundet anslagsmærker, så der kan meget vel være tale om, at der er blevet skudt mod en eller flere biler. På nuværende tidspunkt er der ikke tegn på, at personer er kommet til skade i forbindelse med skyderiet.

Kort før kl. 22.30 oplyste Vestegnens Politi, at man har beslaglagt en bil, der kan sættes i forbindelse med skudsagen. Der var tale om den grå Mercedes, som havde tydelige mærker fra skud.

Vestegnens Politi vil stadig meget gerne have henvendelser fra befolkningen i forbindelse med skyderiet. Har man oplysninger, så kan man kontakte Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

arrow Politiet anholder to mere i sag om skyderi
24. maj 2018 kl. 10:08 Opdateret: kl. 10:34
arrow Ung mand varetægtsfængslet for skyderi i Ishøj
23. maj 2018 kl. 12:26 Opdateret: kl. 12:28