18. april 2019
Visitationszonen er afgrænset af følgende veje i området: Godsvej fra jernbanestrækningen, Hundigevej, indkørsel til Hundigevej nr. 38, markskellet før beboelsen frem til Godsvej ved indkørsel til Godsvej nr. 105, Godsvej frem til Lille Vejleå, Lille Vejleå/Ishøj Sø, sti til Hundigevej, Hundigevej, jernbanestrækningen fra Hundigevej via Hundige St. til Godsvej.
Visitationszonen er afgrænset af følgende veje i området: Godsvej fra jernbanestrækningen, Hundigevej, indkørsel til Hundigevej nr. 38, markskellet før beboelsen frem til Godsvej ved indkørsel til Godsvej nr. 105, Godsvej frem til Lille Vejleå, Lille Vejleå/Ishøj Sø, sti til Hundigevej, Hundigevej, jernbanestrækningen fra Hundigevej via Hundige St. til Godsvej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter nyt skyderi: Visitationszone forlænges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter nyt skyderi: Visitationszone forlænges
Vestegnen - 08. oktober 2018 kl. 15:29
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har besluttet at forlænge visitationszonen i et område i Hundige.

arrow Læs også: Maskerede mænd på knallert skød mod unge i Hundige

Det sker efter endnu et skyderi søndag aften i Gersagerparken. Politiet mener der er risiko for yderligere voldelige episoder - blandt andet har politiet i området truffet banderelaterede personer iført skudsikre veste.

Visitationszonen dækker blandt andet Gersagerparken, Askerød-bebyggelsen, Hedelunden og Valhallen i Hundige, og løber nu til og med den 15. oktober.

Baggrunden for beslutningen om forlængelse af visitationszonen er, at der efter politiets vurdering fortsat er en forøget risiko for, at der i området foretages en strafbar handling, som indebærer fare for personers liv, helbred og velfærd.

Det er således politiets vurdering, at der fortsat er aktivitet i de kriminelle grupperinger, herunder lokalt i Hundige. Der har blandt andet siden etablering af visitationszonen været flere episoder, hvor banderelaterede personer er truffet med skudsikker vest eller i besiddelse af slagvåben. Senest har der den 7. oktober været en skudepisode i Gersagerparken, hvor to maskerede mænd på knallert affyrede en række skud mod to personer, der sad på en bænk.

Det er politiets vurdering på baggrund af de seneste hændelser og politiets efterforskning, at der fortsat foreligger en risiko for yderligere voldelige episoder.

Skyderiet søndag aften fandt sted i visitationszonen. Politiet fik meldingen klokken 21.29 om skyderi mod to personer, der sad på en bænk i Gersagerparken

Ingen af dem blev ramt. De to forurettede søgte tilflugt indtil politiet kom frem.

De to gerningsmænd var maskeret og kørte på en knallert, da skuddene blev affyret. De kørte herefter fra stedet. Politiet sendte flere patruljer til området, men gerningsmændene blev ikke fundet. Der blev foretaget en omfattende undersøgelse på stedet, hvor der blev fundet flere mærker fra skud på bænken og murene omkring. Der blev desuden fundet en del afskudte patronhylstre.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, kraftig af bygning. Han var iført mørke bukser, mørk hættetrøje med maskering og mørke sko. Det var ham, der førte knallerten

B: Mand, almindelig af bygning. Han var iført mørke bukser, lys hættetrøje med maskering og mørke sko. Han sad bag på knallerten, og var bevæbnet med en pistol.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget i forbindelse med skudepisoden og personer der kørte derfra på en knallert. Kontakt politiet på telefon 114.

arrow Anspændt stemning: Politiet opretter visitationszone
24. september 2018 kl. 20:05 Opdateret: kl. 20:05
arrow Politiet ikke på bar bund: - Vi skal nok få det løst
23. september 2018 kl. 14:35 Opdateret: kl. 14:35
arrow Efter nyt skyderi: Politiet indfører visitationszone
23. september 2018 kl. 00:11 Opdateret: kl. 00:11