15. december 2018
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelklub starter sæsonen op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelklub starter sæsonen op
Vestegnen - 12. marts 2018 kl. 06:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvidovre Cykleklub (HCK) starter ny sæson den 4. april, og man kan være med fra sæsonstarten, da der er informationsmøde den 21. marts kl. 19 i klublokalet i Strandmarkens Fritidscenter på Hvidovre Enghavevej.

På mødet kan man høre om, hvad det vil sige at cykle med HCK, om hvordan der trænes, vigtigheden af overholdelse af færdselsloven, kommende arrangementer samt anden relevant info.

HCK motion har meget fokus på, at træning gerne skal være sjov og effektiv på samme tid. Målet er, at alle som cykler i HCK, vil forbedrer sig både fysisk og teknisk, uanset hvilket niveau man starter op med og hvad man ønsker at opnå med træningen. Alle træningsture foregår i kammeratlig atmosfære og der er plads til alle, som vil blive bedre til at cykle.

Træning for motionister foregår mandage og onsdage kl. 17 fra Hvidovre Rådhus (v/ springvandet) samt i weekenden. Lørdage er særligt til de nye ryttere, da der i starten køres mellem 40 og 60 km ture, om søndage køres der længere og hurtigere ture, som er beregnet for de mere rutinerede ryttere. Begge dage med start kl. 9. På klubbens hjemmeside hvidovrecykleklub.dk kan man læse mere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk