26. januar 2020
Den nye Brøndby eSport Klub er for både elitespillere og bredden. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Den nye Brøndby eSport Klub er for både elitespillere og bredden. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brøndby åbner esports-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby åbner esports-klub
Vestegnen - 08. september 2019 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brøndby IF åbner snart Brøndby eSport Klub, hvor der både bliver elitetræning med den nyetablerede FIFA Masterclass for de største FIFA-talenter, ligesom man også tilbyder klub-træning for alle esports-interesserede, der gerne vil være en del af det nye fællesskab og dyrke esport - uanset hvilket niveau man er på.

I den nye esport-klub vil der blive oprettet hold inden for forskellige esports-spil såsom CS:GO, FIFA, LOL og Fortnite. Holdene bliver opdelt på baggrund af spillernes alder, niveau og motivation - og der er plads til både piger og drenge på holdene.

Alt undervisning vil foregå i esport-området i familieloungen på Brøndby Stadion. Foruden et fuldt teknisk setup med gaming-computere fra Vision Gaming og Playstation-konsoller er der også faciliteter som bordtennis, fodboldbane og bordfodbold, som vil blive inddraget som et fysisk afbræk fra skærmundervisningen.

Medlemmerne i Brøndby eSport Klub bliver en del af et fællesskab, hvor der - ud over esport - er stort fokus på det sociale, mentale og fysiske aspekt.

www.brondby.com/esport/klub kan man læse meget mere om medlemskontingent, de enkelte esports-spil og hold, og praktiske forhold.