25. oktober 2021
Brian Christensen fra Ishøj er selv tidligere alkoholiker, og hans kone arbejder på Blå Kors? behandlingscenter i Taastrup. Nu arrangerer han en støttekoncert til fordel for Blå Kors den 18. april, hvor han håber at kunne samle mange penge ind til organisationen. Foto: PR
Brian Christensen fra Ishøj er selv tidligere alkoholiker, og hans kone arbejder på Blå Kors? behandlingscenter i Taastrup. Nu arrangerer han en støttekoncert til fordel for Blå Kors den 18. april, hvor han håber at kunne samle mange penge ind til organisationen. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brian arrangerer støttekoncert i sit eget hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian arrangerer støttekoncert i sit eget hjem
Vestegnen - 17. april 2020 kl. 06:51

Der var ikke langt fra tanke til handling, da Brian Christensen fra Ishøj fik idéen til at arrangere en koncert på Facebook til fordel for Blå Kors, som hjælper blandt andet hjemløse, misbrugere og deres pårørende.

arrow Læs også: Sommerferien er højsæson for alkohol: - Det giver konflikter i rigtig mange familier

Brian er nemlig selv tidligere alkoholiker, så det er en hjertesag for ham at hjælpe andre, som han engang selv fik hjælp.

Derfor har han arrangeret en støttekoncert, som løber af stablen lørdag den 18. april i hans eget hjem i Ishøj, hvor han har sit eget spillested. Han håber, at kunne samle en masse penge ind til Blå Kors.

Brian er til daglig tagdækker, men kan også kalde sig guitarbygger, musikarrangør og pølsevognsindehaver. Hans kone arbejder på Blå Kors' behandlingscenter i Taastrup, hvor han ofte kommer på besøg, så det var nærliggende, at det netop var det arbejde, han ville støtte.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg selv er tidligere alkoholiker. Jeg synes, at konceptet omkring Blå Kors er noget af det mest fantastiske, der er. Det er meget bredt, fordi der også er hjælp til børnene. En organisation, der gør så meget for folk. Det varmer mit hjerte og det vil jeg gerne støtte, siger Brian Christensen.

Koncert på Facebook
Han gennemfører koncerten i samarbejde med sine gode venner Levi Jan Charley Levisen og Morten Lucas Borød.

Støttekoncerten skal afholdes på privatadressen i Ishøj, hvor han har sit eget hjemmebyggede spillested og en stor gårdsplads samt veranda, hvor der er plads til at opstille et telt.

I en tid med coronavirus bliver koncerten dog ikke med publikum, men derimod streamet live på Facebook, hvor han håber, at mange vil se med og donere penge undervejs.

- Vi skal hjælpe dem, der har det hårdt. Vi skal være der for hinanden. Derfor vil jeg gerne sætte himmel og hav i bevægelse for at skabe lidt larm. Specielt i de her tider, hvor der sidder nogen mennesker derude og er lost, og i en tid, hvor jeg ved, at Blå Kors er presset, fordi deres genbrugsbutikker bløder, siger Brian Christensen og hentyder til, at alle Blå Kors' 53 butikker har været lukket i over en måned.

Støttekoncerten bliver afholdt lørdag den 18. april klokken 19-22 og kan følges via www.facebook.com/blaakorsdanmark.

På plakaten er Ike Rann, Morten Lucas, Luka, Johnny Larsen og Black Boned Lucy. Flere kunstnere og special guests vil blive annonceret i dagen frem mod koncerten.

arrow Supermarked donerer overskudsmad til Blå Kors' beboere
31. marts 2021 kl. 15:37 Opdateret: kl. 09:35
arrow De gule nisser topper donation til Blå Kors
11. december 2019 kl. 06:02 Opdateret: kl. 15:55
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?