26. marts 2019
DCIM\100MEDIA\DJI_0376.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0376.JPG
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klogere på demens: Altid noget at gøre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klogere på demens: Altid noget at gøre
Vestegnen - 15. november 2018 kl. 06:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man gerne vil blive klogere på demens, så inviterer Greve Museum i samarbejde med Ældre Sagen til et foredrag tirsdag den 20. november kl. 13 om temaet.

Foredraget tager fat på spørgsmål som hvad er demens og Alzheimers? Hvordan kan man vide, om det er begyndende demens, man ser hos sine nærmeste? Er der nogen behandling? Og hvad kan man gøre som pårørende, professionel eller frivillig hjælper?

Til at fortælle og besvare spørgsmål er overlæge ved Hukommelsesklinikken i Slagelse, Robert Graff Gergelyffy, der holder selve foredraget om demens.

Han vil fortælle om, hvad en demenssygdom betyder for personen, som har sygdommen. Men også hvad det betyder for de pårørende. Ikke mindst ligger det foredragsholderen på sinde, at formidle, at der altid er noget at gøre.

Greve Kommune er udvalgt til at være en såkaldt demensvenlig kommune og ligeledes er Ældre Sagen i Greve kvalificeret til nu at kalde sig for Demensvenlig Lokalafdeling. På Greve Museum har man gennem mere end et år arbejdet med forskellige typer af arrangementer og initiativer, som kan give folk med demens en særlig god oplevelse på museet.

Samarbejdet mellem museet og den lokale afdeling af Ældre Sagen vil fortsætte i det nye år, hvor der allerede nu er cafe og arrangement ført ind i kalenderen.

Hvadenten man selv lever med en demenssygdom, er pårørende til en dement, eller arbejder med demens som frivillig eller professionel, så er man velkommen til foredraget, som er gratis.

Foredraget finder sted tirsdag den 20. november kl. 13 og foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve.