25. september 2021
Sund januar eller?!!
Sund januar eller?!!
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birgittes valg i januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birgittes valg i januar
Vestegnen - 22. januar 2017 kl. 15:53
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen. Denne gang om nogle af de valg, som mange af os foretager i begyndelsen af et nyt år - og om de mange muligheder på Vestegnen.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Mange mennesker har fokus på sundhed her i januar. Træning og sund mad er i højsædet og motionscentrene er fyldt med håbefulde besøgende, der alle træner for et sundere liv i 2017. Det er jo slet ikke en dårlig ting, sådan at gå i gang med nogle gode vaner i januar. Hvis de altså bare holder nogenlunde ved, indtil vi rammer nytår næste gang.

Personligt har jeg valgt, at jeg ikke skal træne i januar... Eller det skal ikke være sådan, at jeg begynder på noget ny træning i januar. Jeg vil fortsætte med det træning, jeg havde i efteråret, dvs. cross-fit og yoga. Det er jeg glad for og det passer ind i mit program (og min formåen og lyst).

Der er dog sket noget nyt for mig her i januar. Jeg har taget en beslutning. Jeg har nemlig valgt at drosle ned på café-besøgene. Jeg har i løbet af efteråret fået et alt for stort udvalg af café-kaffe på Vestegnen. Det er jo i sig selv meget dejligt, men det har nu gået en del ud over både mit pengeforbrug og mit kalorieindtag.

Jeg har dog indtil videre her i januar ikke været særlig afholdende. Jeg har drukket café-kaffe (dog nogle lavet af minimælk, i stedet for sødmælk). Samtidig har jeg et par gange bestilt te i stedet for kaffe. Jeg har også skåret ned på forbruget og lavet noget af kaffen hjemme.

Det er bare som om, at der er fristelser rigtig mange steder nu. Og hold nu op hvor de altså frister mig.

Engang var kaffebarer noget virkelig eksotisk på Vestegnen. Helt på linje med f.eks. indisk take-away. Jeg husker, at det for nogle år siden var en meget speciel oplevelse at være i London. Her kunne man nemlig ringe efter indisk take-away, som blev bragt helt til døren. Nu er det dælme også en mulighed her på Vestegnen! Og det er endda af god kvalitet og fint leveret.

Grænserne rykker sig og efterhånden kan man få alt mellem himmel og jord. Selv herude på Vestegnen. Vi står ikke tilbage, når det kommer til nye tilbud. Netop vores befolkningssammensætning gør det muligt, at flere forskellige tilbud skyder op og man kan faktisk få et godt og bredt tilbud af både mad og drikke.

Så det er kun ens egen begrænsning - eller måske vægten eller økonomien - der skal holde én tilbage fra at benytte de gode muligheder på Vestegnen.

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Stemmer du til kommunalvalget i år?