20. marts 2019
BRAND-ISHOJ.DK
gallery icon

Se billedserie

Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Vej spærret - letbanebyggeri i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Vej spærret - letbanebyggeri i gang
Vestegnen - 21. september 2018 kl. 21:55
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag aften blev Ishøj Stationsvej spærret for al trafik, og entreprenørmaskinerne tog over. Der skal nemlig gøres klar til byggeriet af Hovedstadens Letbane.

Der skal omlægges ledninger på Ishøj Stationsvej for at gøre klar til den nye letbane. Arbejdet foregår over to weekender: Fra i dag, fredag den 21. september til mandag den 24. september, og fra fredag den 28. september til mandag den 1. oktober. Arbejdet starter begge weekender fredag kl. 18 og slutter mandag morgen kl. 05.

For at forstyrre mindst muligt er Ishøj Fjernvarme og Ishøj Forsyning gået sammen om gravearbejdet på Ishøj Stationsvej. I stedet for vejarbejde og indsnævringer af vejen i én lang periode bliver der i de to weekender:

Omlagt hovedledning for fjernvarme til syv forskellige bebyggelser.

Omlagt regnvandsledninger for regnvandet fra store dele af Ishøj op til Køge Bugt Motorvejen.

Gjort klar til Hovedstadens Letbane.

Under gravearbejdet kan der stadig køres via Vejlebrovej i bil, og buslinjerne 300S, 30E, 97N og 128 kører ligeledes ad Vejlebrovej til Ishøj Strandvej.

Arbejdet med gravemaskiner, lastbiler, skæring af asfalt, omlægning af rør og udlægning af ny asfalt kommer til at støje, fortæller Ishøj Kommune.