16. oktober 2019
Ishøj Kommune indfører nu tidsbestilling i borgerservice.
gallery icon

Se billedserie

Ishøj Kommune indfører nu tidsbestilling i borgerservice.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedre og nemmere: Borgerservice med tidsbestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedre og nemmere: Borgerservice med tidsbestilling
Vestegnen - 02. december 2018 kl. 15:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hidtil har borgerne i Ishøj kunnet bestille tid hos borgerservice, når de skulle have et nyt pas. Men fra den 10. december udvider borgerservice tidsbestillingen til alle andre områder også.

Det betyder, at borgerne nu får mulighed for at bestille tid, hvis de har henvendelser, der handler om blandt andet sygedagpenge, folkeregister, lægeskift eller kørekort. Tidsbestillingen foregår via kommunens hjemmeside, og her kan man se ledige tider og vælge den tid, som passer bedst.

- For vores borgere kommer det til at betyde, at de nu kan undgå ventetid, fordi de ikke behøver at stå i kø. I stedet får vi et mere fleksibelt system, hvor borgerne kan komme til i det tidsrum, som passer dem bedst, siger Kenneth Alsted Due, teamleder i borgerservice i Ishøj.

Formålet med den nye ordning er at tilbyde Ishøjs borgere en endnu bedre service, når de bestiller tid hjemmefra. Med tidsbestilling vil ventetiden og antallet af borgere i venteområdet falde, mens kvaliteten af betjeningen ved skranken vil blive forbedret.

- Når borgerne bestiller tid på forhånd, får vi et bedre overblik over de henvendelser, som vil komme i løbet af dagen. Dermed får borgerne en bedre betjening, da vi vil få mulighed for at sætte borgerne sammen med den mest kvalificerede medarbejder på området, siger Kenneth Alsted Due.

Selvom borgerservice nu indfører tidsbestilling på alle områder, kan borgerne stadig godt besøge borgerservice uden at have bestilt tid.

På en stander ved indgangen kan borgerne se den næste ledige tid og bestille den, hvis de ønsker. Så kan borgerne udnytte ventetiden og eksempelvis handle ind, drikke en kop kaffe eller gå en tur.

Det er også fortsat muligt blot at trække et nummer og vente i venteområdet som hidtil, hvis der ikke er ledige tider. Dette vil dog betyde en øget ventetid.