21. oktober 2018
Retten i Glostrup har varetægtsfængslet tre mænd i en sag om grov vold, frihedsberøvelse og afpresning af tre personer i en haveforening i Brøndby.
Retten i Glostrup har varetægtsfængslet tre mænd i en sag om grov vold, frihedsberøvelse og afpresning af tre personer i en haveforening i Brøndby.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banderelateret: Fængslet i sag om grov vold, frihedsberøvelse og afpresning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banderelateret: Fængslet i sag om grov vold, frihedsberøvelse og afpresning
Vestegnen - 06. december 2017 kl. 14:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I september blev tre personer opsøgt i en haveforening i Brøndby. Og onsdag blev tre mænd varetægtsfængslet i Retten i Glostrup i en sag om grov vold, frihedsberøvelse og afpresning. Politiet oplyser, at de tre mænd har banderelationer.

De tre mænd blev fængslet i forlængelse af politiets bandeaktion tirsdag den 5. december. De har alle relation til en bandegruppering på Indre Nørrebro og blev i går anholdt af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst, og i dag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup.

De tre mænd er sigtet for grov vold, frihedsberøvelse og afpresning mod tre andre personer, som den 16. september 2017 blev opsøgt i en haveforening i Brøndby.

Retten i Glostrup har afsagt kendelse om varetægtsfængsling af de tre mænd på henholdsvis 35 år, 30 år og 25 år. De er foreløbigt fængslet til den 20. december.

»Jeg er tilfreds med at retten fulgte anklagemyndighedens påstand om varetægtsfængsling i denne sag,« siger specialanklager Bjørn Sejr fra Særlig Efterforskning Øst.

Dagens retsmøde foregik for lukkede døre, og der er nedlagt navneforbud i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk