23. august 2019
TOM LINBOE
Foto: TOM LINBOE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BR åbner 15 butikker - en af dem er i Rødovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BR åbner 15 butikker - en af dem er i Rødovre
Vestegnen - 20. februar 2019 kl. 15:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

BR er klar med navnene på de første 15 byer, hvor der med sikkerhed åbner en BR-butik i dette forår.

- BR kan noget særligt, og vi er kun blevet bekræftede i, hvor stor betydning BR har for danske børn og børnefamilier. Med de nye butikker vil vi skabe gode oplevelser og gøre BR til indkøbsturens højdepunkt for de yngste i familierne og deres forældre. Vi åbner også i løbet af foråret en stærk webshop, som man kan besøge, udenfor butikkernes åbningstid, fortæller kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

En af de 15 butikker åbner i Rødovre i Toys'R'Us' gamle lokaler. Både BR og Toys'R'Us blev erklæret konkurs sidste år. Salling Group har nu overtaget BR-brandet.

- Vi arbejder benhårdt på at blive klar med de nye BR-butikker. Ikke mindst skal vi have ansat mindst 300 nye kolleger, som skal kunne begejstre børn og deres forældre - samtidig med at de leverer service i særklasse. Nu, hvor der er placeringer på de første åbninger, glæder vi os til at modtage endnu flere ansøgninger og kigge på de mange uopfordrede, vi allerede har modtaget både fra tidligere BR-ansatte og andre gode kandidater med et hjerte, der banker for legetøj og oplevelser, uddyber Charlotte From.

De cirka 300 stillinger vil blive opslået og besat løbende.