21. januar 2021
En 16-årig dreng og en 25-årig mand er blevet varetægtsfængslet, mistænkt for at have begået et villaindbrud på Grønnemarksvej i Rødovre.
En 16-årig dreng og en 25-årig mand er blevet varetægtsfængslet, mistænkt for at have begået et villaindbrud på Grønnemarksvej i Rødovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anholdt og fængslet efter villaindbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anholdt og fængslet efter villaindbrud
Vestegnen - 27. november 2020 kl. 19:48
Af Peter Erlitz

En 16-årig dreng og en 25-årig mand er torsdag i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i 14 dage, mistænkt for at have begået et villaindbrud på Grønnemarksvej i Rødovre.

Den 16-årige er på grund af sin alder varetægtsfængslet i surrogat på en lukket ungdomsinstitution.

Begge nægter sig skyldige.

Indbruddet fandt sted 19. november. Den 16-årige og den 25-årige er også sigtet for, i forbindelse med indbruddet, at have forsøgt at misbruge et Dankort, som blev stjålet fra villaen.

Det var efterforskningen hos Vestegnens Politi, der førte til, at den 16-årige og den 25-årige, som begge er fra lokalområdet, blev anholdt torsdag morgen klokken 07.20, og senere torsdag blev fremstillet i grundlovsforhør af anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi mistænker også de to for at begået tre tricktyverier mod ældre personer i samme område - i perioden fra 3. september til 9. november på henholdsvis Rødager Allé, Brandholms Allé og Kamstrupvej.

Retten fandt dog ikke grundlag for at varetægtsfængsle den 16-årige og den 25-årige i disse sager.

Vestegnens Politi fortsætter nu efterforskningen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?