23. juli 2019
To mænd, som ifølge Vestegnens Politi har banderelationer, blev onsdag anholdt i en bus i Ishøj. Torsdag er de begge blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for våbenbesiddelse.
To mænd, som ifølge Vestegnens Politi har banderelationer, blev onsdag anholdt i en bus i Ishøj. Torsdag er de begge blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for våbenbesiddelse.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anholdt i bus: Banderelaterede mænd fængslet for våben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anholdt i bus: Banderelaterede mænd fængslet for våben
Vestegnen - 11. oktober 2018 kl. 15:53
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger for ulovlig våbenbesiddelse i Ishøj.

Begge mænd er i starten af 20'erne. Den ene er ifølge Vestegnens Politi medlem af en bandegruppering, mens den anden har relation til samme bande,

De to mænd blev anholdt onsdag den 10. oktober kl. 15.15 i en bus i krydset mellem Ishøj Stationsvej og Taastrup Valbyvej i Ishøj.

- At de bliver anholdt, er en udløber af den efterforskning, som vi har kørende efter en konflikt i bandemiljøet, siger politikommissær Søren Puggaard Enevoldsen fra Vestegnens Politi.

Torsdag blev de to mænd fremstillet i et lukket grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

De var sigtet for, under særligt skærpende omstændigheder, at have besiddet en skarpladt pistol den 24. september klokken cirka 14.50 på Voldstien i Ishøj.

Bandemedlemmet er samtidig sigtet for, under særligt skærpende omstændigheder, at være i besiddelse af en anden skarpladt pistol, da han onsdag blev anholdt i i bussen.

- De to mænd med banderelation er mistænkt for at besidde skydevåben i det offentlige rum. Jeg er meget tilfreds med at retten valgte at varetægtsfængsle dem, siger anklager Louise Arffmann efter det lukkede grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Bandemedlemmet erkendte sig på egne vegne skyldig i begge sigtelser. Manden med banderelation nægtede sig skyldig.