14. december 2018
Alle kommunens børnehaver har i år tilmeldt sig idrætsdagen, som dermed sætter rekord.
Alle kommunens børnehaver har i år tilmeldt sig idrætsdagen, som dermed sætter rekord.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle børn i bevægelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle børn i bevægelse
Vestegnen - 21. april 2017 kl. 16:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går vildt for sig, når 650 børn fra Brøndby Kommunes institutioner onsdag den 26. april skal til idrætsdag på fodboldbanerne foran Brøndbyernes IF's klubhus.

Høj fart, frisk luft og sjove lege fylder dagen, når der bliver der afholdt idrætsdag for alle de 4-6 årige i Brøndby under overskriften »Bobler og Bombastiske Muskler«. Og selvom det er femte år i træk der holdes idrætsdag for de største børn i daginstitutionerne, er populariteten ikke dalet, for igen i år slår deltagerantallet rekord.

Dagen arrangeres af børneinstitutionerne Myretuen, Kærdammen og Påfuglen, Brøndbyernes IF og børne-, kultur- og idrætsforvaltningen i Brøndby Kommune. Det ville dog ikke lykkes uden hjælp fra de engagerede elever fra Brøndby Idrætsefterskole og Brøndby Gymnasium. Det er nemlig dem, der styrer slagets gang, når de mange børn skal guides gennem de seks forskellige aktiviteter.

Der er smil på læben og sved på panden hos både børn, unge og voksne, for der er noget for alle; både tovtrækning for de stærke, stafet for de hurtige, fodbold til boldtosserne og forhindringsbaner til akrobaterne. Sammensætningen af de seks aktiviteter er udviklet af idrætspædagoger fra Myretuen, Kærdammen og Påfuglen, med ønsket om at opnå både variation og genkendelighed, udfordring og succes.

Målet er naturligvis også, at aktiviteterne kan inspirere de deltagende pædagoger, og give nye idéer og energi til deres arbejde med børnenes bevægelsesglæde, motorik, samarbejdsevner og sundhed.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk