1. juni 2020
Forårets konfirmationer er aflyst. Det giver tryk på landets restaurationer og forhandlere af festtelte.
Forårets konfirmationer er aflyst. Det giver tryk på landets restaurationer og forhandlere af festtelte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aflysninger giver rift om festtelte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aflysninger giver rift om festtelte
Vestegnen - 28. marts 2020 kl. 07:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er planlægningskaos i mange familier i denne tid. De mange konfirmationer er aflyst på grund af coronakrisen, og også mange andre familiefester -og begivenheder er blevet aflyst og udskudt.

Det har skabt et run uden lige på landets restaurationer og udbydere af festtelte, lyder det fra virksomheden Toolworld i Vallensbæk.

- Så snart Dronningen lagde papiret ned og afsluttede sin tale, steg interessen for vores festtelte eksplosivt. Det gik hurtigt op for folk, at der ville ske ændringer i deres konfirmationsplaner. Vi har stadig telte på lager, men de forsvinder hurtigt, og på grund af krisen kan vi ikke få nye hjem til denne sæson. Så vi anbefaler alle konfirmationsfamilier at rykke nu, hvis de vil være sikre på et telt til den store dag, siger Johan Høgh Sørensen fra Vallensbæk, der er ejer af webshoppen Toolworld, som er forhandler af festtelte og andet udstyr til hjemmet og haven.

Han kommer også med en række gode råd, hvis man vælger at holde festen i et telt i haven. Fx at sikre telte ordentligt med barduner, huske varme og god belysning, og at beskytte ledninger og elektriske apparater mod blandt andet regnvand. Og så kan man med fordel tape ledninger fast til gulvet, så gæsterne ikke falder i dem.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?