20. januar 2021
Politiet ransagede torsdag blandt andet en adresse i Brøndbytoften. Foto: Presse-fotos.dk
Politiet ransagede torsdag blandt andet en adresse i Brøndbytoften. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Adresser ransaget i stor politiaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Adresser ransaget i stor politiaktion
Vestegnen - 14. august 2020 kl. 11:33
Af Kasper ELlesøe kasper.ellesoe@sn.dk

En ny konflikt mellem to kriminelle grupperinger er brudt ud på blandt andet Vestegnen, og derfor var politiet torsdag i gang med en stor politiaktion i fire politikredse, hvor man ransagede 18 adresser.

arrow Læs også: Politiet efterlyser 21-årig: Mistænkt for at medvirke i drabsforsøg

På Vestegnen var politiet blandt andet til stede på adresser i Glostrup og Brøndby Kommune.

I Brøndby var der blandt andet ransagning på en adresse på Brøndbytoften, der ligger inden for den visitationszone, der blev oprettet den 4. august, og som er der frem til 1. september, som følge af to skyderier på Brøndby Nord Vej i slutningen af juli og starten af august. tirsdag i denne uge fandt politiet også en granatlignende genstand på Brøndbytoften.

Politiaktionen var ledet af Vestegnens Politi, Københavns Politi og Særlig Efterforskning Øst, mens man også samarbejdede med Nordsjællands Politi og Midt- og Vestsjællands Politi.

Leder af Særlig Efterforskning Øst politiinspektør Mads Helios bekræfter, politiet ransagede adresser i Brøndby og Glostrup, ligesom han også bekræfter, at skyderierne i Brøndby er en del af konflikten mellem to grupperinger, som han dog ikke vil fortælle, hvem er.

- Skyderier i det offentlige rum er en helt uacceptabel og særdeles kynisk adfærd, som politiet på ingen måder hverken kan eller vil acceptere. Dagens aktion sker som en helt naturlig konsekvens af flere skyderier og konflikten mellem grupperingerne, siger politiinspektør Mads Helios.

Der blev foretaget ransagninger på 18 forskellige adresser i de fire politikredse i både private boliger og tilholdssteder for grupperingerne.

- Vi har foretaget ransagninger på adresser og opholdssteder for de personer, som efter vores opfattelse spiller centrale roller i sammenstødene mellem de to grupperinger. I forbindelse med ransagningerne har vi fundet en del stikvåben. Nogle kunne knyttes til personer, andre var hittevåben. Desuden har vi fundet mindre kvanta narkotika, siger Mads Helios i en pressemeddelelse.

Der var korvarigt fem personer anholdt. Ingen blev dog fremstillet i grundlovsforhør.

arrow Visitationszone forlænges ikke
01. september 2020 kl. 17:04 Opdateret: kl. 17:04
arrow To mænd løsladt i skudsag
06. august 2020 kl. 20:03 Opdateret: kl. 19:40
arrow Efter flere skyderier: Politiet indfører visitationszone
04. august 2020 kl. 16:10 Opdateret: kl. 16:10
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?