11. august 2020
En 25-årig mand fik politiets opmærksom, da han fredag kørte over for rødt lys og derefter ikke ville standse bilen. Foto: Thomas Olsen
En 25-årig mand fik politiets opmærksom, da han fredag kørte over for rødt lys og derefter ikke ville standse bilen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 25-årig mand forsøgte at køre fra politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25-årig mand forsøgte at køre fra politiet
Vestegnen - 13. juli 2020 kl. 14:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 25-årig mandlig bilist er anholdt for både spiritus- og narkokørsel samt kørsel uden førerret, efter at han fredag den 10. juli lige før midnat brød færdselsloven.

Klokken 23.59 bemærkede en patrulje fra Vestegnens Politi nemlig en bil, der kørte frem for rødt lys.

Patruljen gjorde tegn til, at bilen skulle standse, men i stedet for at standse, accelererede bilen og forsøgte at køre væk. Kort efter lykkedes det patruljen at få bilen bragt til standsning på Gammel Køge Landevej i Brøndby.

Føreren af bilen, en 25-årig mand, blev skønnet påvirket af alkohol, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En narkometertest medførte, at han også blev sigtet for narkokørsel. Derudover viste det sig, at han ikke havde førerret, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret samt for at have kørt frem fra rødt lys. Den sigtede 25-årige erkendte delvist.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?