27. maj 2020
En kvinde går tur med et barn i en klapvogn nær Vatikanet palmesøndag, hvor pave Frans holder messe uden offentlig deltagelse. Italiensk politi er på plads for at sikre, at ingen bryder forsamlingsforbuddet.
En kvinde går tur med et barn i en klapvogn nær Vatikanet palmesøndag, hvor pave Frans holder messe uden offentlig deltagelse. Italiensk politi er på plads for at sikre, at ingen bryder forsamlingsforbuddet.
Foto: Remo Casilli/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Italien har laveste antal coronadødsfald i to uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Italien har laveste antal coronadødsfald i to uger

Antallet af coronarelaterede dødsfald i Italien er faldende, og det samme er antal patienter på intensiv.

Verden - 05. april 2020 kl. 18:17
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det seneste døgn er 525 mennesker, som var smittet med coronavirus, døde i Italien.

Det er det laveste tal der er registreret i to uger, oplyser italienske myndigheder søndag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Et døgn inden var tallet 681.

I alt har Italien nu registreret 15.887 coronadødsfald, hvilket stadig er højere end noget andet land i verden.

For anden dag i træk er antallet af patienter i intensiv behandling faldende, viser de seneste tal fra italienske sundhedsmyndigheder.

Der er søndag 17 færre patienter indlagt på intensivafdelingerne, hvor der ligger i alt 3977 alvorligt syge coronapatienter.

- Det er gode nyheder, men vi må fortsat være på vagt, siger chefen for det italienske sundhedsberedskab, Angelo Borrelli.

Lørdag faldt dette tal for første gang, siden epidemien brød ud i Italien den 21. februar.

Også antallet af patienter, der er indlagt udenfor hospitalernes intensivafdelinger, er faldet en smule fra 29.010 lørdag til 28.949 søndag.

Antallet af patienter, der er meldt raske, er steget med næsten fire procent til i alt 21.815, skriver nyhedsbureauet dpa.

Italien har stadig 91.246 aktive tilfælde. Det tal dækker over de patienter, der på nuværende tidspunkt er syge af coronavirus, men omfatter ikke de døde og de raskmeldte.

Alt i alt har Italien nu registreret knap 129.000 tilfælde af coronasmitte siden udbruddet i februar. Det tal er steget med omkring 4300 i løbet af det seneste døgn - et tal der har været nogenlunde konstant i de seneste dage.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?