10. december 2018
De fire Vallensbæk-ryttere Jule Overgaard, Sara Borup Andersen, Sofie Lund Madsen og Annika Pedersen vandt de første to runder i Elevskole Cup.
De fire Vallensbæk-ryttere Jule Overgaard, Sara Borup Andersen, Sofie Lund Madsen og Annika Pedersen vandt de første to runder i Elevskole Cup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæk-ryttere med til Elevskole Cup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæk-ryttere med til Elevskole Cup
Vallensbæk - 05. januar 2018 kl. 16:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ofte kan det være ret besværligt for ryttere at tage til stævner - fordi man skal have transporteret sin hest i en trailer. Derfor har Dansk Rideforbund udviklet en ny type ridestævne, hvor man rider på værtsklubbens heste eller ponyer. Rytterne får på den måde erfaring med at ride andre heste, og der kan knyttes venskaber på tværs af klubberne.

Mere end 50 hold landet over er tilmeldt Elevskole Cup, og holdene mødes i puljer af tre. Vallensbæk Rideskoles hold består af rytterne Sofie Lund Madsen, Annika Pedersen, Sara Borup Andersen og Jule Overgaard, og de har vundet de to første runder, der blev afviklet i henholdsvis Fredensborg og Hvidovre.

Nu er det Vallensbæk, der skal lægge hus og heste til - næste runde finder nemlig sted på Vallensbæk Ridecenter lørdag den 13. januar kl. 14.30.

De fire Vallensbæk-ryttere satser kraftigt på at tage tredje sejr på hjemmebanen og gå videre i turneringen, der afsluttes med en finale i marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk