23. juni 2021
Singin? in the Rain. Foto: Nicky Persson
gallery icon

Se billedserie

Singin? in the Rain. Foto: Nicky Persson
Foto: Nicky Persson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sang og regn ved gadekæret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sang og regn ved gadekæret
Vallensbæk - 22. august 2017 kl. 13:51

Thomas Eje, Tomas Ambt Kofod, Preben Kristensen, Søren Pilmark og Stig Rossen. Det var det imponerende line-up til årets gadekærskoncert, og det var helt sikkert også en af grundene til, at så mange havde fundet vejen til Vallensbæk Landsby torsdag aften.

Musikalsk svingede det - men desværre lykkedes det ikke helt at holde regnskyerne væk, efterhånden som aftenen skred frem.

Vejret afholdt dog ikke publikum fra at blive og nyde resten af koncerten. Regntøj og paraplyer kom frem - og Preben Kristensen greb endda chancen og gav en improviseret udgave af Gene Kelly-klassikeren "Singin' in the Rain".

Mange af korets sangere fik chancen for at synge med de professionelle solister, blandt andet i et Nina og Frederik-potpourri og et Grease-potpourri.

Vallensbæk Kirkes organist Lars Jørgensen har de seneste 13 år gjort et kæmpe arbejde som primus motor for gadekærskoncerterne, og han gav stafetten videre til den erfarne kapelmester Jakob Lindbirk - i form af en stor musikalsk G-nøgle.

De mange stjernesolister har også nydt at optræde sammen med Lars Jørgensen gennem årene og havde til lejligheden lavet en sang, som de fremførte for ham.

Gadekærskoncerten bliver arrangeret i et samarbejde mellem Vallensbæk Kirke, Vallensbæk Kommune - og Lions Club og KFUM-spejderne Strandboerne stod som sædvanligt for boder med mad og drikke.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?