15. oktober 2021
Der var mange meter kø, da Plantorama åbnede i Hillerød.
Der var mange meter kø, da Plantorama åbnede i Hillerød.
Foto: Plantorama
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plantorama overtager Vallensbæk Stue og Havecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plantorama overtager Vallensbæk Stue og Havecenter
Vallensbæk - 02. juli 2015 kl. 11:38

Plantorama har i længere tid ledt efter et godt sted at åbne et havecenter syd for København, og nu har de i Vallensbæk Stue og Havecenter fundet lokalerne til den niende Plantorama-butik.

-Vores Plantorama Havecenter i Hillerød er meget besøgt, og for at kunne betjene vores kunder bedst muligt har vi behov for et havecenter her på Vestegnen. De mange tusinde haveejere får nu kortere til deres havecenter, siger administrerende direktør i Plantorama, Peter Vang Christensen og tilføjer, at de glæder sig meget til at åbne i marts næste år.

-Det er endnu for tidligt at sige, hvordan det nye havecenter kommer til at se ud. Vi skal tale med kommunen om detaljerne. Vægten bliver på et stort glasoverdækket center, hvor planterne er sikret et godt klima og er friske. Og hvor vi kan skifte i forhold til sæsonen og afholde aktiviteter, siger han.

Med købet af Vallensbæk Stue og Havecenter planlægger Plantorama at ombygge og modernisere, så det nye havecenter får et bredt udvalg af planter til ude og inde samt møbler til altan og terrasse.

Havecenter lukker

Efter 36 år med Vallensbæk Stue og Havecenter lukker Grethe Grotto butikken i juli. Der er derfor ophørsudsalg frem til 12. juli.

Nøglerne til havecentret afleverer hun samtidig til Plantorama.

-Det er rigtig godt, at Plantorama overtager, siger Grete Grotto og tilføjer:

-Efter så mange år er der behov for noget nyt, og Plantorama er et moderne havecenter med et godt navn, som jeg er sikker på, mine kunder kan se frem til og få en god oplevelse med planter og service på højt niveau.

Plantorama Havecenter blev startet i 1987 i Egaa nord for Aarhus af Peter Vang Christensens far, og han er nu femte generation af gartnere. Siden er der åbnet havecenter i Aalborg, Randers, Viborg, Vejle, Sønderborg, Odense og Hillerød. Plantorama Hillerød er Nordens største overdækkede havecenter.

Rejser du til udlandet i år?