14. oktober 2019
Punkthusene, der tæller fem blokke, indeholder i alt 120 udlejningsboliger. Foto: MT Højgaard
gallery icon

Se billedserie

Punkthusene, der tæller fem blokke, indeholder i alt 120 udlejningsboliger. Foto: MT Højgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: MT Højgaard har afleveret Amalieparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MT Højgaard har afleveret Amalieparken
Vallensbæk - 24. juli 2018 kl. 13:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Amalieparken i Vallensbæk Strand har MT Højgaard opført fem punkthuse for DADES. Punkthusene, der tæller fem blokke, indeholder i alt 120 udlejningsboliger, der nu står klar til indflytning. Den første af blokkene i Amalieparken blev afleveret i november 2017, og den sidste blev afleveret i slutningen af maj 2018.

- Alle fem blokke er afleveret til tiden, og de sidste to henholdsvis én og tre måneder før tid. Desuden er de sidste fire blokke afleveret uden fejl og mangler. Det har kunnet lade sig gøre, fordi vi har sat arbejdet i system og optimeret på tidsplanen ved at inddrage vores samarbejdspartnere i tidsplanlægningen. Derved har alt været nøje planlagt, og alle involverede i projektet har bidraget til, at det er blevet en smidig proces, siger seniorprojektchef i MT Højgaard, Martin Tolstrup.

Efter aflevering af den sidste blok er arbejdet på udendørsarealerne blevet færdiggjort. Der mangler dog stadig at blive plantet træer og græs, som ikke er fordelagtigt lige nu på grund af årstiden.

Det er en meget tilfreds bygherre, der ser tilbage på både proces samt resultat.

- Vi har fået nogle rigtig gode familieboliger her i Amalieparken - opført til tiden og i et rigtig godt kvalitetsniveau. Vi har haft en rigtig god proces med MT Højgaard under hele forløbet, og de har været en yderst professionel samarbejdspartner under hele sagen, siger projektudviklingsdirektør i DADES, Bjarne Erik Sørensen.

Realisering af projektet i Amalieparken med fem punkthuse er et af de første samarbejder mellem ejendomsinvesteringsselskabet DADES og MT Højgaard omkring opførelse af nye boliger.

Bebyggelsen i Vallensbæk Strand udgør den sidste etape af bebyggelsen Amalieparken. De fem punkthuse rummer 120 boliger fordelt på i alt 13.500 kvadratmeter. Alle lejligheder har store altaner, og i forbindelse med byggeriet er der etableret et parkanlæg, som kommer hele bebyggelsen til gode. Beboerne er allerede ved at flytte ind i de nye boliger.