24. november 2017
Vallensbæks U18 og U23 EM-deltagere  med deres træner Niklas M Hansen. EM-deltagerne har hidtil gjort det godt i internationale stævner. Foto: Finn Pape.
Vallensbæks U18 og U23 EM-deltagere med deres træner Niklas M Hansen. EM-deltagerne har hidtil gjort det godt i internationale stævner. Foto: Finn Pape.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot sæsondebut af roere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot sæsondebut af roere
Vallensbæk - 14. juli 2017 kl. 06:46
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ung kvinde er klar til nye internationale triumfer.

Julie Frølich, der er tilknyttet det danske senior landshold og er tilknyttet Super Kraft Center Vallensbæk, fik en flot sæsondebut i den første World Cup.

Hun roede sig til en fin 9. plads i A-finalen i toerkajak sammen med makkeren Pernille Knudsen fra Maribo. I firerkajak vandt de B-finalen,

I båden sad også Ida Willumsen, Kano Klubben 361, og Mette Graversen fra Silkeborg.

Ved World Cuppen i Beograd weekenden efter gik det knap så godt. Her kom firerkajakken ikke videre fra semifinalen, mens Julie og Pernille blev nummer 8 i B-finalen i toerkajak.

Næste store internationale begivenhed for 20 årige Julie er EM i sprint i medio juli, hvor hun ligeledes ror toer- og firerkajak.

Lovende
Ved EM-sprint for U18 og U23 var der udtaget 3 roere fra Vallensbæk Kano og Kajak Club. Helene Fabrin-Brasted roede sig til en aldeles flot 7. plads i A-finalen i 1000 meter enerkajak. Helene er kun 1. års junior, så det var en suveræn præstation, og det tegner meget lovende.

Rasmus Brandenhoff-Lind og Tommas Nielsen fra Vallensbæk, dannede makkerpar og var udtaget til at ro 500 og 1000m toerkajak i U23 klassen. Tommas er 2. års senior, mens Rasmus lige er rykket op. Det blev desværre ikke til finaler, men en flot 4. plads i semifinalen på 500m og en skuffende 9. plads over 1000m. Det var netop på denne distance, de havde bedst changer for en god placering, men tang og søgræs på banen bremsede fremdriften på kajakken, og derfor endte de med at blive sidst i deres semifinale.

Det er ikke kun på sprintdistancerne Super Kraftcenter Vallensbæks klubber og roere gør sig bemærket. På maraton distancerne gør Anne Hauge fra Køge Kajakklub sig rigtig godt bemærket. Senest har hun deltaget i EM, og det blev til en 6. plads i enerkajak og den samme placering i toerkajak med Frederikke Maretti fra Silkeborg.

De næste internationale stævner for roerne fra SKCV bliver Nordiske Ungdomsmesterskaber, der holdes i Silkeborg i juli. Her er ikke færre end 11 roere fra Super Kraftcenteret udtaget til at deltage i U16, U18 og U21.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk