24. januar 2018
På fredag skal borgmester Henrik Rasmussen gå en tur på stationstorvet med bind for øjnene og blindestok i hånden. Foto: Petter Becker-Jostes
På fredag skal borgmester Henrik Rasmussen gå en tur på stationstorvet med bind for øjnene og blindestok i hånden. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester skal gå i blinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester skal gå i blinde
Vallensbæk - 10. oktober 2017 kl. 15:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gå en tur i Vallensbæks stationscenter med bind for øjnene og en blindestok i hånden og se om du kan klare dig på egen hånd.

Denne ikke helt nemme opgave skal Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen (C) og andre interesserede borgere kaste sig ud i, når Dansk Blindesamfunds Kreds Storkøbenhavn Syd inviterer til event forud for mærkedagen Den Hvide Stoks Dag søndag den 15. oktober.

Eventen finder sted fredag den 13. oktober kl. 14 ved Rema 1000 i Vallensbæk Stationscenter og har således fokus på tilgængeligheden for blinde og stærkt svagsynede i centret.

- Vi vil med dette arrangement forsøge for at få øget opmærksomhed om de udfordringer, vi har i hverdagen ved at færdes her i centret og andre steder i det offentlige rum, lyder det fra en af arrangørerne Jan Diemer fra Dansk Blindesamfunds Kreds Storkøbenhavn Syd.

- Vi er samtidig meget interesserede i at høre om hvad politikerne og borgerne tænker om os. Eksempelvis når de møder os i en butik, i et butikscenter, ved et fodgængerfelt, ved et trafiksignal, på en busterminal eller på en S-togsstation. Spørg os om vi har brug for din hjælp, så vil du altid modtage et pænt ja tak eller nej tak, siger Jan Diemer.

Arrangementet indledes med en gåtur for alle med bind for øjnene og stok i centret og herefter byder repræsentanter fra den lokale kreds af Dansk Blindesamfund på en god snak om bl.a. valgønsker til det kommende kommunalvalg. Der er kaffe og Lagkagehuset sponserer brød.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk