26. februar 2021
Vallensbæk Amatør Teater vandt kategorien BEDSTE SHORTY ?Gyngehøvdingen.
Vallensbæk Amatør Teater vandt kategorien BEDSTE SHORTY ?Gyngehøvdingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amatørteater vandt DM-priser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amatørteater vandt DM-priser
Opdateret 16. september 2016 kl. 20:09
Vallensbæk - 16. september 2016 kl. 13:31

Vallensbæk Amatør Teater deltog forleden i DM i Revy, som blev afholdt i Juelsminde. Teaterforeninger fra hele landet dystede hele weekenden i de forskellige revy kategorier.

Vallensbæk Amatør Teater deltog med tre numre, i kategorien sketch med "Det bar snak," i kategorien Shorty med "Gyngehøvdingen" og i kategorien sang/vise med "Den søde kløe." Alle tre numre er skrevet at Per Kurtzhals, som er medlem af Vallensbæk Amatør Teater, og alle 3 nr. kom med i finalen.

Vallensbæk Amatør Teater vandt kategorien BEDSTE SHORTY "Gyngehøvdingen. "I 2014 vandt de kategorien Bedste sketch "Ordentlig syg hushjælp"

I forbindelse med det Nordiske samarbejde deltager repræsentanter fra Norge og Sverige. Deres opgave er at vælge det nummer, som skal repræsenterer Danmark ved de Nordiske landes Revyfestival. Sverige valgte Vallensbæk Revyen med nr. "Det bar snak"

Vallensbæk Amatør Teater glæder sig til august 2017, hvor de skal optræde ved den Svenske Revyfestival i Karlstad og repræsentere Danmark.

I øjeblikket bliver der øvet på højtryk på den nye forestilling, komedien "Grevinden går igen igen," skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen. Forestillingen har premiere d. 24. oktober 2016. Læs mere www.vallensbaekteater.dk.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?