22. november 2017
I de to uger fra på mandag samler man point klassevis ved at cykle så mange dage som muligt. Efter kampagnen trækkes der lod om en masse cykelpræmier.
I de to uger fra på mandag samler man point klassevis ved at cykle så mange dage som muligt. Efter kampagnen trækkes der lod om en masse cykelpræmier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle børn cykler i Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle børn cykler i Vallensbæk
Vallensbæk - 31. august 2017 kl. 14:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle Børn Cykler-kampagnen har til formål at få flere børn til at cykle til og fra skole - og cykle mere i det hele taget.

Sidste år deltog 135.990 skoleelever landet over, og mindst lige så mange skulle gerne komme i sadlen i år. Heriblandt en masse børn fra Vallensbæks tre folkeskoler samt den private skole Gideonskolen.

I de to uger samler man point klassevis ved at cykle så mange dage som muligt. Efter kampagnen trækkes der lod om en masse cykelpræmier.

- Cyklen er mere aktuel, end den har været i mange år, fordi den har så meget at byde på: Den er sund, den er billig, den er individuel. Cyklen er et væsentligt bidrag til løsningen af klima- og forureningsproblemer, udryddelse af trafikpropper i byerne samt til at forbedre folkesundheden, skriver Vallensbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Alle Børn Cykler arrangeres af Cyklistforbundet i samarbejde med TrygFonden

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk