24. januar 2019
Man var helt mundlam, da guiden fortalte, at en meget stor havrokke var død, fordi den fik en blæksprutte galt i halsen og derved druknede.
gallery icon

Se billedserie

Man var helt mundlam, da guiden fortalte, at en meget stor havrokke var død, fordi den fik en blæksprutte galt i halsen og derved druknede.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre på Den blå Planet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre på Den blå Planet
Vallensbæk - 27. september 2016 kl. 20:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var fuldt hus, da Ældre Sagen i Vallensbæk for anden gang var på rundvisning på Den blå Planet på Amager. Men denne gang også bag akvarierne.

Rundviseren Malthe var en fremragende fortæller, og alle 24 deltagere havde øresnegl på, så man kunne høre hvad der blev sagt. Man var både i kælderen og over akvarierne og fik bl.a. fortalt, at der i akvarierne i alt var syv millioner liter vand, og at de fire millioner liter var i oceanakvariet. Det var en fantastisk oplevelse, var hele gruppen enige om.

Det eneste negative udmelding var, at rundvisningen var for kort. Man var helt mundlam, da Malthe fortalte, at en meget stor havrokke var død, fordi den fik en blæksprutte galt i halsen og derved druknede. En fantastisk rundtur, som afsluttede med lækre fiskefrikadeller i restauranten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk