30. oktober 2020
Mange af gæsterne sagde til sidst, at det var et utrolig relevant emne at holde foredrag om, specielt når man lever i denne tidsalder, hvor mange familier er splittet op.
gallery icon

Se billedserie

Mange af gæsterne sagde til sidst, at det var et utrolig relevant emne at holde foredrag om, specielt når man lever i denne tidsalder, hvor mange familier er splittet op.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre blev klogere på arv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre blev klogere på arv
Vallensbæk - 18. maj 2019 kl. 10:23

I sidste uge afholdt Ældre Sagen i Vallensbæk og Brøndby et foredrag om fremtidsfuldmagter og arv på Ældrecentret Gildhøjhjemmet i Brøndby, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

160 gæster mødte op for at høre jurist Torsten Lenstrup fra sekretariatet i Ældre Sagen fortælle om, hvordan vi skulle passe godt på hinanden - også juridisk.

Torsten Lenstrup startede med ordene "Min fremtid", hvilket blev omskrevet til lykkeligt ægteskab, godt helbred både fysisk og psykisk og et evigt liv. Sådan går det jo ikke altid, og ud fra det synspunkt gik Torsten Lenstrup i gang med sit indholdsrige foredrag om den gode ide i at tænke i nye baner.

Flere af gæsterne var ikke klar over, hvor omfattende området arv og testamenter var, og at det var vigtigt, at man sikrede sig bedst muligt, mens man havde det godt helbredsmæssigt. Torsten Lenstrup orienterede om den nye arvelov, der kom i 2008. Hovedparten af reglerne var stadig gældende, men andre var ændret en del.

Der blev løbende stillet spørgsmål til de igangværende emner. Mange af gæsterne havde hjemme tumlet med tanker, som de havde glædet sig til at få besvaret.

- Det var intet problem for Torsten Lenstrup, som med sin vidende, levende og humoristiske måde besvarede spørgsmålene, lyder det videre i pressemeddelelsen.

Mange af gæsterne sagde til sidst, at det var et utrolig relevant emne at holde foredrag om, specielt når man lever i denne tidsalder, hvor mange familier er splittet op. Torsten Lenstrup gjorde flere gange opmærksom på, at man til enhver tid kunne kontakte Ældre Sagen og få råd og rådgivning.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?