25. maj 2019
Den stolte vinderklasse, 5.A fra Vallensbæk Skole, med Mogens Sørensen fra Cyklistforbundet, Erik Radmer Jensen fra Vestegnens Politi, borgmester Henrik Rasmussen og klasselærer Anne-Mette Bisgaard.
Den stolte vinderklasse, 5.A fra Vallensbæk Skole, med Mogens Sørensen fra Cyklistforbundet, Erik Radmer Jensen fra Vestegnens Politi, borgmester Henrik Rasmussen og klasselærer Anne-Mette Bisgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 5.A cyklede sig til medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5.A cyklede sig til medaljer
Vallensbæk - 31. oktober 2018 kl. 11:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

767 børn fra 38 klasser på Vallensbæks tre skoler deltog i år i den landsdækkende cykelkampagne Alle Børn Cykler, der skal få flere børn til at tage den tohjulede.

Mandag eftermiddag var alle elever på Vallensbæk Skole kaldt til samling i Multisalen, og efter en fællessang kom borgmester Henrik Rasmussen til mikrofonen og fortalte, at en klasse fra Vallensbæk Skole havde overtaget Alle Børn Cykler-vandrepokalen efter den nuværende 7.A fra Pilehaveskolen, der ellers har vundet de sidste tre år i træk.

Et jubelbrøl brød ud, da borgmesteren kunne fortælle, at Vallensbæk Skoles 5.A er årets vinder som den klasse i kommunen, der har cyklet allerflest dage i kampagneperioden. Alle elever i klassen havde oven i købet haft cykelhjelm på alle dagene.

Erik Radmer Jensen fra Vestegnens Politi kunne fortælle, at syv ud af 10 uheld på cykel faktisk er solo-uheld og opfordrede børnene til at passe godt på, når de cykler.

Og endelig kunne Mogens Sørensen fra Dansk Cyklistforbund lykønske klassen og uddele vandrepokalen samt de flotte medaljer.

Klassens lærer Anne-Mette Bisgaard var stolt af sine elever.

- Vi blev hjulpet godt på vej af, at den ene af ugerne i kampagnen var Vestegnens Kulturuge, hvor vi var på Arken hver dag - på cykel, selvfølgelig! sagde hun.

Til tonerne af Povl Kjøllers "Jeg er så glad for min cykel" piblede eleverne så tilbage til deres klasser - nogle af dem med medaljer om halsen.